Secret escape box Caribbean

    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Secret box met schatkaart

Ahoy landvrienden. Deze mystery doos is geweldige plek om iets in te verbergen! De piraten hebben de schatkaart op de deksel van de puzzeldoos getekend. Maar we weten allemaal dat piraten gewoonlijk niet de geheimen prijsgeven van waar hun schat is begraven. Dus welke andere trucs kunnen er zijn om de puzzeldoos te openen? Zal er een schat in zitten?

Deze puzzeldoos heeft een heel andere oplossing dan alle andere puzzeldozen op onze site. Als je de box beweegt kun je iets horen rollen, maar om meer te onthullen, moeten we je over de plank laten lopen!

De puzzel ziet er misschien wat kinderachtig uit, maar het zal je verbazen hoe anders deze oplossing is en hoe lastig het is om hem te vinden.

Net als Robert Louis Stevenson die onder leiding van een schatkaart de Hispaniola naar de Caraïben voer. Hij hoopte een schat te vinden nadat de jonge Jim Hawkins de kaart in een zeekist van een dode piraat had gevonden. Mensen die een kist vinden met een schatkaart…. wie weet wat ze tegenkomen of waar de kaart naar toe leidt ?!

Eigenschappen:

Grootte - 143 mm x 87 mm x 48 mm (ruimte in de doos is: 125 mm x 63 mm x 25 mm met een heel klein tweede compartiment 53 mm x 42 mm x 12 mm. Om u te helpen visualiseren - u kunt een volledig spel speelkaarten erin plaatsen en een beetje meer .)
De puzzel is gemaakt van lasergesneden multiplex. Het wordt geleverd in een solide raamdoos met mooie Treasure Map-afbeeldingen en verhalen aan de buitenkant.

Moeilijkheidsgraad 4 sterren specialist